Цитирам Бритни Спиърс: Зарежи го. Идва момент на 20-те години,

...
Цитирам Бритни Спиърс: Зарежи го. Идва момент на 20-те години,
Коментари Харесай

Жена с космати гърди казва, че е зарязала мъж, когато той стенеше за окосмяването по тялото й

Цитирам Бритни Спиърс: Зарежи го.

Идва миг на 20-те години, когато осъзнаваш мъжа, който седи против вас на масата за вечеря не е вашият обаятелен принц. Може би той е недодялан със сервитьора или ви споделя прекалено много пъти, че „ в действителност е феминист “ и чака аплодисменти. Или може би той не харесва окосмяването по тялото ви.

Точно това се случи с Естер Каликсте-Беа, която не се е бръснала от 22 години, само че се усеща по-секси от всеки път. Израснала в квартал с преобладаващо бяло население, Calixte-Bea прекарва детството си в паники какво ще си помислят хората, в случай че видят естествената й коса, която тя разказва като „ задължение “.

В скорошно изявление тя сподели на Mirror: „ Не бих отишла да плавам, тъй като не желаех да извозвам толкоз доста време в унищожаване на космите по тялото си, с цел да ги видя още веднъж след два дни, врастнали косми и белези.. Спомням си, че непрекъснато повдигах ризата си, като се уверявах, че добре покрива космите на гърдите ми, тъй като толкоз се опасявах, че някой ще я...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР