Цистерна разля 8 тона машинно масло на пътното платно и

...
Цистерна разля 8 тона машинно масло на пътното платно и
Коментари Харесай

Цистерна разля 8 тона масло по столичен булевард

Цистерна разля 8 тона машинно масло на пътното платно и блокира придвижването в центъра на София. Това е станало през нощта против сряда в региона на Сточната гара. Цяла нощ екипи на спешното звено на пожарната са работили, с цел да се оправят с разлятото масло.

Шофьорът на камиона бе предаден в Пето РПУ на Министерство на вътрешните работи, с цел да му връчат актове от Министерство на вътрешните работи, Регионална инспекция за опазване на околната среда и Столичната община. Министерство на вътрешните работи ревизира и компанията, която е била ангажирана с транспорта на маслото. Разлятото машинно масло е трябвало да бъде превозено до Кюстендил. Причината за случая е необезопасено транспортиране на товара. Случаят е предаден на прокуратурата поради огромния запас, употребен от общината, с цел да възвърне пътните настилки.

Инцидентът е довел и до няколко произшествия. Платното през вчерашния ден бе обработвано с пясък и особено мраморно масло. По график придвижването по всички улици в региона бе затворено късно нощес, с цел да бъдат измити.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР