ЦИК ще решава кой да бъде председател на РИК Сливен,

...
ЦИК ще решава кой да бъде председател на РИК Сливен,
Коментари Харесай

ЦИК ще решава кой ще е председател на РИК-Сливен

ЦИК ще взема решение кой да бъде ръководител на РИК Сливен, откакто на днешните съвещания при регионалния управите, парламентарно показаните партии не бе реализираха консенсус. Представителите на партия „ Възраждане “ не се съгласиха с направените оферти и желаеха техен представител да оглави РИК.

Предложени бяха две кандидатури за ръководител – на Росица Тодорова от ГЕРБ Съюз на демократичните сили и на Даниела Василева от партия " Възраждане ". За заместник-председатели бяха препоръчани Елизабет Кендерян от ПП-ДБ, Мария Чонкова от Българска социалистическа партия и Ирена Янкова от Има Такъв Народ. За секретар бе препоръчана Фатме Мустафова от Движение за права и свободи. Димитър Митев от ГЕРБ Съюз на демократичните сили разяснява, че не схваща претекстовете на „ Възраждане “, в случай, че не са първа политическа мощ.

" Всички останали партии като се изключи „ Възраждане “ поддържаха нашата кандидатура. Това ме кара да си мисля, че Централната изборна комисия ще вземе най-хубавото решение и госпожа Тодорова ще бъде ръководител ".

Общинския ръководител на ПП-ДБ Мартин Маринов сподели, че чакат решението на ЦИК.

" Така или другояче ще има решение на ЦИК, с любознание ще чакаме да забележим какво е ".

Представителите на партия „ Възраждане “ напуснаха залата на регионална администрация без коментар.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР