„ЦИК още не е обявила още кои депутати влизат в

...
„ЦИК още не е обявила още кои депутати влизат в
Коментари Харесай

Орлин Тодоров, доброволец в Има такъв народ: ИТН е единствената партия, заложила сериозни реформи

„ ЦИК още не е оповестила още кои депутати влизат в идващия парламент, тъй че има още време Слави Трифонов да реши по кое време да приказва, в този момент по тази причина съгласно мен се мълчи, има и други партии, които към момента мълчат “, разяснява пред БНР Орлин Тодоров, доброволец, взел участие в изработването на политическата стратегия на партията „ ИТН “.

В предаването „ Преди всички “ на стратегия „ Хоризонт “ той посочи, че разяснява тематиката единствено като жител, не е част от листите на партията на Трифонов. Над 150 такива доброволци са помагали за изработването на програмата. Тодоров е създател на книгата „ България 05 грешките в кода “, с разбор на политическото устройство на България.

Тодоров изясни, че програмата на партията на Трифонов е качена на уеб страницата им, а за изработването ѝ в продължение на три години са взели участие 150 специалисти от целия свят.

„ В нея има оферти за промяна в доболничната помощ, други това не го оферират. Основното е, че „ ИТН “ е единствената партия, която е заложила в програмата си съществени и всеобхватни промени на политическите институции в България.

Защото те са блокирани сега и те изключват жителите от ръководството на страната. Предлагат се промени в Изборния кодекс, Закона за референдумите и Закона за партиите – там в тези три закона е „ заровено кучето “ на проблемите в България.

Партията на Трифонов предлага мажоритарна система в два тура за изборите за народни представители и пропорционалната система – индивидуален прехвърляем избор при изборите за Европарламент и за общински съветници. И двете разрешават хората да си избират персони “, разясни още Тодоров.

Други тези в програмата на Трифонов са отблокиране на референдумите и промени във финансирането на партиите, сподели още Тодоров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР