Циганизацията трябва да бъде прекратена. Това е въпрос, който се

...
Циганизацията трябва да бъде прекратена. Това е въпрос, който се
Коментари Харесай

Управлението е на ръба заради маргиналите

Циганизацията би трябвало да бъде прекъсната. Това е въпрос, който се трансформира в залог за съществуването на обединението, оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация - едната партия от патриотичния фронт, която взе участие в ръководството с ГЕРБ.

" Категорично не можем да приемем, че всякакви маргинали не престават да се гаврят с кметове, служители на реда и военни. Грабят, тормозят и убиват почтени хора. Недопустимо е ", пишат от Вътрешна македонска революционна организация.

Гневната им позиция е поради побоя над кмета на врачанското село Рогозен, община Хайредин, - Пламен Кюковски, който лежи в болница, след опит да отбрани две служителки на кметството от двама пияни роми.

По информация на МВР сигналът за побоя над кмета е постъпил на 29 юли 2020 година към 17.00 часа: " за скандал в центъра на с. Рогозен сред брат и М. М. на 22 год. от с. Рогозен и П. К. на 60 год. от с. Рогозен.

" Това е следващото жестоко и неприемливо нахлуване на роми над длъжностно лице ", пишат от Вътрешна македонска революционна организация и напомнят за побои над кметове, горски, служители на реда, военнослужещи. Пострадалите от нападения, кражби и убийства са стотици, може би хиляди, пишат воеводите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР