Цигани от бургаския кв. "Победа" устройват засади на шофьори, преминаващи

...
Цигани от бургаския кв. "Победа" устройват засади на шофьори, преминаващи
Коментари Харесай

Екшън в Бургас! Цигани с противовирусни маски нахлуват в коли и става страшно

Цигани от бургаския кв. "Победа " устройват засади на водачи, преминаващи от околовръстното към ул. „ Индустриална”. За това сигнализира бургазлията Борислав Христов. Той описа историята, която по думите му, се е случила на него самия късно нощес, написа "Флагман ".

„ Минавайки около кв. Победа, някъде в региона сред бензиностанция Лукойл и пандиза, пред колата ми изскочи жена от ромски генезис с противогрипна маска. Успях да отвръщам в точния момент и да спра преди да я блъсна. Но сега, в който се канех да потегля, през задната дясна врата на автомобила ми влезе наедрял мъж – още веднъж от ромски генезис и също с маска.

Започна да търси пари. Аз, несъмнено, му отхвърлих, само че той видя портфейла ми до скоростния лост и настоя, че, в случай че не му дам 100 лв., няма да слезе. Когато още веднъж му отхвърлих, той сграбчи портфейла и стартира да рови в него. От там съумя да вземе 40 лв. и всичките монети.

На задната седалка имах и торба с облекла – той прибра и тях, след което слезе, блъсна грубо вратата на колата и очевидно сърдит стартира да приказва на цигански. Внимавайте, сътрудници, тъй като тези човеци не се стопират пред нищо и не се знае на кого ще изкарат пакост!”, споделя младият бургазлия Борислав Христов.

Става ясно още обаче, че сигнал в полицията за обира не е подаден и информацията за това бе доказана и от ОДМВР-Бургас. Самият водач, разкрива още, че след случая е попаднал на патрулен автомобил по пътя си за дома, само че е решил, че „ няма смисъл да подава сигнал, тъй като нищо не може да се направи”.

Въпреки това, изказванията на бургазлията съмнително доста наподобяват една друга, нормална за ромското съсловие процедура – опитите на някои човеци от малцинствата безусловно да скачат пред движещи се коли за осъществяване на застрахователни измами.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР