Цеци Красимирова работи по въпроса да стане майка в най-скоро

...
Цеци Красимирова работи по въпроса да стане майка в най-скоро
Коментари Харесай

Цеци Красимирова прави две момчета с милиардера

Цеци Красимирова работи по въпроса да стане майка в най-скоро време, призна самата тя в изявление за Би Ти Ви, представено от Hotnews.bg. При това бъдещата младоженка възнамерява да има две деца, по опция момчета. 39-годишната хубавица има едно момиче,което ражда едвам на 18 години. Сега желае още веднъж да стане майка на децата на бъдещия си мъж-милиардера Майкъл Струмейтис. Двамата ще вдигнат скоро българска женитба, па въпреки и в чужбина.



На церемонията ще звучат хора и ръченици, а роклята на булката е поверена на родна дизайнерка. Красимирова описа, че когато Майкъл изискал ръката й, паднал на колене и целият треперел. Тя пък от изненада забавила отговора и най-после на български споделила „ да”.Тогава той й признал, че това е била най-дългата минута в живота му. „ Двамата сме дружно от 11 години, въпреки че преживяхме една разлъка за това време”, спомни си Красимирова.

В момента тя живее в Испания, само че възнамерява да се придвижи при мъжа си в Америка. Той пък доста харесва България, за това не е изключено да заживеят някой ден и у нас, в случай че се позволи потреблението на марихуана за медицински цели. Струмейтис е натрупал положение точно от този бизнес.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР