Церемонията с 14-годишна история за пореден път доказа, че женската

...
Церемонията с 14-годишна история за пореден път доказа, че женската
Коментари Харесай

Цветана Манева, Бел Хинова и Прея с призове Жена на годината - slava.bg

Церемонията с 14-годишна история за следващ път потвърди, че женската мощ не познава граници, преодолява всички ограничавания и не се стопира пред нищо.
Във вълнуващата вечер вдъхновяващи и почтени за удивление дами излязоха на сцената, с цел да одобряват статуетката, знак на оценката на GRAZIA към техните достижения, написа Dir.bg.

Ето и кои са спечелилите във всяка една от категориите:

Статуетката за "Жена на годината 2019 " в категория "Модели " връчи Ирина Лазова, кънтри управител на Answear за България, а победител стана момичето с интернационални фантазии и триумфи Белослава Хинова - Бел, модел на Ivet Fashion. Красавицата ни благодари за номинацията и на родителите си, които са я възпитали.

В категория "Дизайнери " премията беше връчена от Йоана Мокану, груп бранд управител на Nestle и отиде при Кристина Панчева, която започва собствен бранд за бижута "Ефир ".

"Аз съм едно нормално момиче с огромни фантазии! ", сподели тя, държейки гордо статуетката на "Жена на годината 2019 ".

Георги Тошев имаше достойнството да връчи статуетката в категория "Актриси " на Весела Бабинова, която тичайки от зрелище, безусловно влезе в залата секунди преди връчването на премията. Талантливата актриса прикани публиката по-често да върви на спектакъл и благодари на останалите 3 номинирани дами в категорията, тъй като призна, че се въодушевява от тях всеки ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР