Централното оперативно бюро на ДПС проведе днес редовното си заседание,

...
Централното оперативно бюро на ДПС проведе днес редовното си заседание,
Коментари Харесай

След като оздравя: Доган свика заседание на ръководството на ДПС

Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи организира през днешния ден постоянното си съвещание, под председателството на почетния ръководител доктор Ахмед Доган и ръководителя на парламентарната група Делян Пеевски, оповестяват от Движението.

От видеокадрите, оповестени на фейсбук страницата на Движението, става видно, че съвещанието се организира от имението на Доган в Бояна, като паралелно до него на масата в залата са седнали само Делян Пеевски и зам.-председателят на ПГ Халил Летифов.

В дневния ред са били разискването на оперативната подготовка на партията за идната отчетно-изборна конференция, настоящи вътрешно-политически въпроси, идното разискване в Народното събрание на Закона за държавния бюджет и предпочитаните стратегически тематики за Движение за права и свободи, свързани с превъзмогването на демографската рецесия.

Миналата седмица се организира съвещание на Централният съвет на партията, което беше намерено от Делян Пеевски. Обяснението за отсъствието на почетния ръководител Ахмед Доган бе, че с грип и по тази причина не е могъл да участва. След съвещанието за ръководител на Движение за права и свободи. Той уточни, че на 24 февруари 2024 година ще е Националната конференция на Движението. Тогава се чака да се състои изборът на нов ръководител.

На 7 ноември Мустафа Карадайъ подаде оставка като ръководител на партията. Делян Пеевски, който до този миг бе съпредседател на парламентарната група, разяснява пред медиите, че това е решение на Карадайъ, а мандатът му е изтичал декември. На идващия ден Пеевски бе определен за ръководител на парламентарната група, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР