Централният защитник на Ливърпул Върджил ван Дайк призова съотборниците си

...
Централният защитник на Ливърпул Върджил ван Дайк призова съотборниците си
Коментари Харесай

Ван Дайк призова Ливърпул да завърши сезона по шампионски

Централният бранител на Ливърпул Върджил ван Дайк прикани съотборниците си да завършат сезона по шампионски.

Два кръга преди края на сезона във Висшата лига мърсисайдци имат преднина от 18 точки пред втория Манчестър Сити и от дълго време са си обезпечили купата, само че представянето им след подновяването на сезона е повече от нерешително. В седем мача играчите на Юрген Клоп реализираха едвам три победи, като позволиха загуби от Манчестър Сити (с 0:4) и Арсенал (с 1:2), като в това време се сбогуваха с фантазиите за съвършен сезон на " Анфийлд " и с опцията да реализират 100 точки.

Срещу Арсенал в сряда точно разконцентрирано отиграване на Ван Дайк разреши на " артилеристите " да изравняват, а малко по-късно лондончани се възползваха и от подарък от вратаря Алисон, с цел да създадат резултата 2:1.

" Грешки се случват ", написа Ван Дайк в обществените мрежи. " Те са част от играта. Но значимото е по какъв начин реагираш на тях. Предстоят ни два значими мача, с които да финишираме мощно. Нямам самообладание за идната сряда ", написа още холандецът.

Mistakes happen. That’s part of football. But it’s how you react to them that matters. Two big games to go, let’s finish strong! Can’t wait for next Wednesday! pic.twitter.com/E7kXHwT23x
— Virgil van Dijk (@VirgilvDijk) July 15, 2020
В сряда Ливърпул ще получи купата и шампионските си медали след срещата с Челси на " Анфийлд ", а идната неделя мърсисайдци закриват шампионата с посещение на Нюкасъл.

" Да вдигнем купата ще бъде като осъществен сън. Да бъдеш първенец на Англия е фантазия на всеки футболист. Ние ще опитаме да спечелим последните си два мача и да излезем в изцяло заслужена отмора, само че не би трябвало да забравяме, че до момента имахме приказен сезон ", показа още снажният защитник. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР