Централният защитник на Левски - Хосе Кордоба ще бъде повикан

...
Централният защитник на Левски - Хосе Кордоба ще бъде повикан
Коментари Харесай

Хосе Кордоба повежда Панама в решителния етап от Лигата на нациите в зона КОНКАКАФ

Централният бранител на Левски - Хосе Кордоба ще бъде извикан от националния тим на Панама за решителните борби от шампионата Лига на нациите на КОНКАКАФ. 22-годишният защитник попада в листата на селекционера Томас Кристиансен, пишат локалните медии.

За карибската страна следва съдбоносен полуфинал против Мексико на 22 март. Другият конфликт за място на финала е сред Съединени американски щати и Ямайка. Финалната четворка в конкуренцията ще се изиграе на американска земя - полуфиналите ще са в Арлингтън, а решаващият мач за първото място е на стадиона в Далас.

Хосе Кордоба и Панама се оправиха чудесно в груповата фаза на шампионата, спечелвайки групата си с актив от 10 точки - три победи и едно тъждество. По този метод селекцията изпревари тези на Тринидад и Тобаго, Мартиника, Гватемала, Кюрасао и Ел Салвадор. Защитникът на Левски се показа чудесно в тези срещи и бе подложен в средата на защитата, която бе ситуирана в скица с трима в ариергарда. През зимата имаше сериозен интерес от чужбина към Кордоба, само че още веднъж до трансфер не се стигна.
 Дилема пред Ники Костов
Дилема пред Ники Костов

Пред наставника има единствено една въпросителна преди мача с Крумовград
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР