Централният защитник на Байерн Мюнхен Никлас Зюле призна открито, че

...
Централният защитник на Байерн Мюнхен Никлас Зюле призна открито, че
Коментари Харесай

Защитник на Байерн не се плаши от излишни килца през лятото

Централният бранител на Байерн Мюнхен Никлас Зюле призна намерено, че за него не е оригиналност да стартира лятна подготовка с наднормено тегло. Въпреки този факт немският национал изясни, че има намерение да прекара прочут брой дни, в които да не поставя никакви тренировки.

23-годишният футболист напълно справедливо има репутацията на един от най-стряскащите във физическо отношение бранители в Бундеслигата. Със своите 195 сантиметра и 97 кг Зюле е същинско тестване за всеки нападател, само че съгласно статистиките той е и един от най-бързите на своя пост.

В свое изявление германецът призна, че предишния сезон е трябвало да постави спомагателни старания, с цел да понижи непотребната телесна маса. „ Наддадох по време на моята отмора, за това трябваше да употребявам пистата и да се поизпотя, с цел да се върна в норма”, разяснява Зюле.

„ Очевидно е, че целият развой беше и леко занимателен. Но от време на време просто нуждая се да не върша нищо по време на моята почивка. Всеки футболист има правото един път в годината „ да изключва”. Това, което е значимо, е да съм свалил всичко до 12 юли (началото на лятната подготовка в Байерн – б.р.). Уверен съм, че ще го постигна”, съобщи Зюле.

В същото изявление бранителят описа, че до момента в който носеше екипа на Хофенхайм (2013-2017) той още веднъж е имал проблеми с персоналното тегло, защото се е наслаждавал да яде каквото му се прииска през лятото, без да съблюдава каквато и да е диета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР