Централният защитник Алекс Петков игра и в двата мача на

...
Централният защитник Алекс Петков игра и в двата мача на
Коментари Харесай

Алекс Петков: Мисля, че това е изпусната победа за нас

Централният бранител Алекс Петков игра и в двата мача на шампионата на ФИФА в Баку, като през днешния ден остана на терена цялостни 90 минути при 1:1 с Азербайджан.

Бранителят на Шльонск (Полша) съжаляваше за пропиляната опция " лъвовете " да си тръгнат с две победи от брега на Каспийско море.

" Мисля, че това е изпусната победа за нас, тъй като ни вкараха гол късно и не успяхме да издържим до края. Също по този начин създадохме няколко положителни обстановки, в които не успяхме да отбележим гол. Но мисля, че просто не успяхме да издържим ".

Попитан за какво по този начин се е случило и тимът не е издържал, дали се дължи и на физическа отмалялост, той сподели: " Защо ли? Не знам дали умората е причина и дали тя е изиграла чак толкоз огромна роля. Може би тъй като много ни натиснаха най-после. Трудно е, когато основават толкоз и такива положения пред нашата врата. Но от този мач можем да научим ".

" Всички бяхме разочаровани в съблекалнята. Сега ще се готвим за юнските контролни мачове и по-късно за по-важните срещи в шампионата Лига на Нациите, които стартират през септември ".

България победи Танзания с 1:0 в петък в първата среща, а през днешния ден затвори шампионата на ФИФА с тъждество с домакините. " На шампионата в Баку мисля, че свършихме добра работа. Нямахме толкоз доста време с цел да наблегнем на кой знае какъв брой неща. Разбира се, мъчно е, само че считам, че свършихме добра работа ".
 Антов: Изпробвах няколко нови позиции, само че това е решение на треньора
Антов: Изпробвах няколко нови позиции, само че това е решение на треньора

" Тичах доста и желаех да задържим резултата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР