Централният нападател Радослав Василев бе едно от първите имена в

...
Централният нападател Радослав Василев бе едно от първите имена в
Коментари Харесай

Ради Василев: Арда може да се намеси в битката за 6-ицата

Централният нападател Радослав Василев бе едно от първите имена в огромната лятна селекция на Арда Кърджали преди първото и историческо присъединяване в efbet Лига. 28-годишният таран към този момент стартира да оставя своя белег с голове на терена и чака още по-ярко показване от кърджалии с напредването на сезона.

„ Обстановката е добра за работа. Всичко към тима е на професионално равнище. С изключение на мача против Локомотив Пловдив демонстрираме положителни игри и ще демонстрираме още по-добри”,коментира Василев.

„ Усещат се първи проблясъци на екипен дух, само че това е развой, който не става за ден или два. Има първи проблясъци, да, само че всичко ще се усъвършенства с времето.”

Пред камерата на DIEMA SPORT той изясни и по какъв начин се е стигнало до прекосяването му в Арда, откакто до предишния сезон острието беше измежду главните играчи за Черно море.

„ Договорът ми с Черно море изтичаше в края на предишния сезон. Както споделих и тогава, имах предпочитание да продължа в чужбина. Беше комфортен миг. От клуба ми предложиха нов, само че аз взех решение да поема риск, който не се реализира, и по тази причина избрах да дойда в Арда.”

„ Интерес от Левски? Не, най-малко доколкото аз знам, подобен не е имало. Аз имах желанието да отида в чужбина, само че времето напредваше, а от Арда бяха най-настоятелни. Офертата им беше най-хубавата и по този начин избрах да дойда тук.”

„ За първи път работя със Стамен Белчев. Всеки треньор си има неговите условия. Стамен Белчев не се разграничава, има свои визии за футбола. Набляга на тактическата дисциплинираност и работата по тактическата сграда на тима.”

„ Не е непостижима цел оцеляването. Трудна е, тъй като има положителни тимове сега. Равностойно е шампионата. Трябва да се утвърдим в шампионата. Със сигурност не е нещо непостижимо и мисля, че бихме могли да се намесим в борбата за челната шестица.”

„ В Черно море изкарах доста хубави година и половина. Оставих доста другари, само че особено за мача – мач като мач. Готвя се за него, без нищо специално”, добави Василев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР