Централният нападател на Етър Иван Петков даде интервю пред камерата

...
Централният нападател на Етър Иван Петков даде интервю пред камерата
Коментари Харесай

Цар Иван: Голът ми е по-труден от на Неделев - на нивото на Роналдо! Имам за хоби фризьорството

Централният нападател на Етър Иван Петков даде изявление пред камерата на Sportal.bg . Цар Иван съобщи, че той и съотборниците му ще се целят в топ 6 на Първа лига и във край за Купата на България. Голаджията призна, че заниманието му е да фризира останалите футболисти на " болярите ". Той добави, че задната му ножица против Славия, определена за гол №1 у нас през 2018 година, е по-трудна като осъществяване от изстрела на Тодор Неделев в дербито на Пловдив.

" В контролите до момента се представихме на много положително равнище против мощни европейски тимове. Дано тези положителни игри не престават и в шампионата. Конкуренцията в офанзива е мощна, а това покачва качеството. Красимир Балъков е положителен човек, грижи се доста за нас, пробва се да ни съобщи всяка специфичност, която е научил като топ футболист.

Надявам се да стигнем до финала за Купата на България, само че първо би трябвало да отстраним Локомотив (Пловдив). Съвсем допустимо е. В шампионата желаеме да вдигнем още малко летвата, с цел да влезем в топ 6. Мисля, че е напълно действително.

Най-красивият гол за 2018 година? Първо би трябвало да благодаря на треньора, че ме е пуснал да играя, другояче нямаше в никакъв случай да го вкарам. Доста мъчно осъществяване беше, пробвам да ги върша такива неща на подготовка. Радвам се доста за премията, беше фрапантен гол. В формален мач не бях вкарвал с такова осъществяване. Рядко се виждат такива голове на равнището на Гарет Бейл и Кристиано Роналдо. И Тошко Неделев вкара неповторим гол, само че за мен моето осъществяване беше по-трудно, с тил към вратата.

Харесвам прякора си " Цар Иван ", благодаря на почитателите, нося го с горделивост. Поставил съм си цел да направя добра подготовка, не съм си определил таван на головете. Какво е заниманието ми? Подстригвам мои сътрудници. Да, Цар Иван има за занимание фризьорството. В това няма нищо неприятно. Когато съм свободен, извозвам времето с моето семейство ", съобщи Иван Петков пред нашата медия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР