Централният нападател на Берое Зоран Йосипович беше повече от доволен

...
Централният нападател на Берое Зоран Йосипович беше повече от доволен
Коментари Харесай

Йосипович: За първи път с мой гол Берое спечели

Централният нападател на Берое Зоран Йосипович беше повече от удовлетворен да бъде определен за Играч на мача при успеха 1:0 над Витоша Бистрица в 9-ия кръг на efbet Лига. Швейцарецът изясни, че с предходните си 3 попадения не е съумял да донесе триумф на заралии и точно това прави попадението му против „ бистришките тигри” особено.

„ Беше сложен мач, да. Мисля, че тимът игра сносно. Имахме доста шансове да вкараме и през първото, и през второто полувреме. Понякога дуелите се развиват по този метод, само че успяхме да спечелим. Сега мислим за идващия двубой”, сподели Йосипович.

„ Много значим гол, тъй като първите 3, които вкарах не донесоха точки. Днес с това попадение моят отбор спечел ипобедата. Доволен съм, това ми е работата като нападател. Мисля, че към този миг се оправяме доста добре и аз, и Камбуров. Този гол беше значим, тъй като се завръщам след 2 седмици, в които бях контузен. То е значимо за мен, за тима и за почитателите.”

„ Днес би трябвало да бъде новото начало. Сега предстоят доста значими мачове за нас. Искаме да ги печелим. Тези три точки ще ни дадат положително самочувствие и ще успеем да вземем идващите срещи.”

„ Мачът против Локомотив Пловдив? За този мач ще се приготвя по метода, по който го направих през днешния ден. Ще се опитам да дам максимума. Няма да трансформира нищо за идния мач. Знам, че играят добре, само че всеки се пробва да играе мощно против нас. Всички знаем, че сме добър отбор, а откакто през днешния ден спечелихме, ще продължим с победната серия”, приключи Йосипович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР