Централният градски плаж в Черноморец е обрасъл в растителност е

...
Централният градски плаж в Черноморец е обрасъл в растителност е
Коментари Харесай

Плажът в Черноморец е обрасъл в растителност и не подготвя за сезона заради бюрократични спънки

Централният градски плаж в Черноморец е обраснал в растителност е не е подготвен за сезона. През линията минава и канал, а притежатели на околните заведения и хотели упорстват за незабавни ограничения от страна на страната.

Причина за неприятното положение на плажа е, че определеният за концесионер Георги Мавров към момента няма контракт с Министерство на туризма, макар че към този момент е превел и концесионната си такса. Това съобщи самият той в " Денят стартира ".

Подробности вижте в директното включване на Давид Сукнаров.

" Аз съм наемател на плажа съм единствено по половината документи. За да стартира подравняваща интервенция тук, аз би трябвало да имам контракт за наем, а контракт нямам. Написал съм писмо до министерството, само че нямам отговор. Жалкото е, че до първи юни сме с вързани ръце, само че след това няма да можем да вкараме техника, която да оправи този плаж. Това е казусът и се надявам той да бъде решен в околните дни. Иначе, в случай че си дам напън, за една седмица ще оправя плажа. " - сподели Георги Мавров.

Наематели на околните заведения са мощно обезпокоени от обстановката.

" За момента още никакъв сезон не чакам, тъй като въз основата на контракта на наемателя на плажа, който ни отдава това заведение, ние не сме сключили никакъв контракт и аз съм в цялостна неизясненост какво ще се случи с летния сезон. Всички сме обезпокоени - от положението на плажа ни зависи сезона - да си платим наема и заплатите на личния състав. " - споделя Стоян Желязков, наемател на най-близкото заведение до плажа

" Надяваме се, че страната ще поеме някаква отговорност за това и мощно се надяваме да не се откажат туристите. Но в случай че остане в това състояние плажа, няма да имаме туристи в Черноморец. И ние не можем да подпишем контракт, тъй като нямаме наемател на плажа, който да се погрижи за този контракт. " - добавя Диана Комитова, наемател на заведение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР