Централният бранител Хари Магуайър претърпя много критики от страна на

...
Централният бранител Хари Магуайър претърпя много критики от страна на
Коментари Харесай

Магуайър: Ще видим какво ще ни донесе бъдещето с Тен Хаг

Централният защитник Хари Магуайър претърпя доста рецензии от страна на почитатели и публицисти по време на слабия си сезон през предходната година и даже имаше апели за лишаване на капитанската му лента. Това обаче няма да се случи и през вчерашния ден новият управител на отбора Ерик загар Хаг удостовери, че той остава капитан на " алените дяволи ".

" Ожених се това лято, след което отидох на меден месец със брачната половинка си, с цел да си умря. Лятото не бе изключително дълго за мен, само че бе ужасно, върнах се отпочинал и обновен. Бе хубаво да се появя на " Карингтън " и да видя момчетата да се трудят интензивно и да се причисля към тях.

Всички се завърнаха в страхотна форма, работим крепко и имаме една цел, която е да реализираме триумфи с клуба. Всяка година е по този начин по време на подготовката, само че когато имаш нов управител още повече искаш да се докажеш и да впечатлиш. Той има високи условия и чакаме с неспокойствие да се учим от него, да се усъвършенстваме. Нямаме самообладание да възприемем правилата му на работа и чакаме да забележим какво ще ни донесе бъдещето ", съобщи Магуайър.
 Хари Магуайър ще носи капитанската лента през сезон 2022/2023
Хари Магуайър ще носи капитанската лента през сезон 2022/2023

Все още би трябвало да опозная всички играчи, само че той е приет водач, разяснява Тен Хаг
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР