Централната комисия по провеждане на пряк избор за председател на

...
Централната комисия по провеждане на пряк избор за председател на
Коментари Харесай

БСП избира нов председател на 26 септември

Централната комисия по осъществяване на директен избор за ръководител на Българска социалистическа партия (ЦКПИ) възобнови своята активност на 4 юни.

На своето първо съвещание след края на изключителното състояние в страната комисията актуализира хронограмата за избора на ръководител на Българска социалистическа партия.

Промяната в хронограмата се наложи след краткотрайното прекъсване на отчетно-изборната акция заради епидемиологичната конюнктура в страната.

След решение на Народно събрание на Българска социалистическа партия от 29 май отчетно-изборната акция е възобновена и е планувана нова дата за осъществяване на вота за ръководител на партията - на 26 септември 2020 година

Според обновената хронограма всички, непроведени общински (районни) конференции и общи събрания, би трябвало да се проведат в период до 16 август 2020 година

Кандидатите за ръководител на Българска социалистическа партия се записват от ЦКПИ в период до 21 август. Предизборната акция започва на 27 август 2020 година - 30 дни преди изборния ден.

Хронограмата, както и всички признати от ЦКПИ документи и решения, може да видите на уеб страницата на Българска социалистическа партия в особено обозначената секция ( " Пряк избор на ръководител на Българска социалистическа партия " ).
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР