Централната избирателна комисия (ЦИК) е отменила решението на Общинска избирателна

...
Централната избирателна комисия (ЦИК) е отменила решението на Общинска избирателна
Коментари Харесай

Десислава Иванчева получи разрешение да се яви на изборите


Централната изборна комисия (ЦИК) е отменила решението на Общинска изборна комисия (ОИК), с което е отказана регистрация на Десислава Иванчева за локалния избор.

"Току що ЦИК прегледа нашите тъжби и анулира решенията на ОИК - Столична община, с които ни беше отказана регистрацията - отиваме на избори!”, написа в профила си във Facebook претендентът за кмет на София.



Думите на Иванчева бяха доказани от представителя на ЦИК Александър Андреев. Решението е взето през днешния ден и важи за всички за всички претенденти от "Християндемократическа партия на България ".

На някогашния кмет на регион "Младост " бе отказана регистрация от Общинската изборна комисия в столицата преди дни. Мотивът беше, че предлагането за кандидатурата ѝ е импортирано от "Християндемократическа партия на България " 7 минути след крайния период по закон.

Десислава Иванчева е под домакински арест, откакто на първа инстанция беше наказана от Специализирания углавен съд за пожелан рушвет. На изборите за Европейски парламент тя взе участие като самостоятелен претендент.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР