Централната избирателна комисия изтегли в жребий номерата на партиите в

...
Централната избирателна комисия изтегли в жребий номерата на партиите в
Коментари Харесай

С какви заявки тръгват партиите след жребия в ЦИК?

Централната изборна комисия изтегли в чоп номерата на партиите в бюлетината за изборите на 2 октомври. Движение за права и свободи ще бъде преди всичко в бюлетината, а на последно се класира " Русофили за възобновление на отечеството ".

" Продължаваме промяната " са номер 9, ГЕРБ-СДС са 24-и, Българска социалистическа партия са номер 28, " Демократична България " са 25-и, " ИТН " са номер 19, а " Възраждане " - под номер 14.

" Колкото повече поддръжка получи Политическа партия и по-малко гласове ГЕРБ, толкоз по-голям е шанса да се сформира устойчиво ръководство. Отсега заявяваме,че няма да се коалираме с ГЕРБ ", съобщи Венко Сабрутев от " Продължаваме промяната ".

" Аз се надявам след тези избори България да има устойчиво ръководство. Такова не може да има без присъединяване на ГЕРБ ", добави Тома Биков от ГЕРБ.

" Движение за права и свободи е тази политическа мощ, която може да сложи началото на обединяването в българската политика за реализирането и превъзмогването на всички рецесии ", добави Сезгин Мехмед, Движение за права и свободи.

" Дипломацията е ключът. Това е методът, който Българска социалистическа партия ще направи след изборите. Защото не раздорите, не отрицанията, а точно дипломацията е това, което може да докара страната ни до нещо по-добро ", разяснява Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия.

" Всеки един от участниците в политическото говорене ще потърси мандат от гласоподавателите си за своите цели и на 3 октомври ще приказваме ", съобщи Надежда Йорданова от " Демократична България ".

" С ГЕРБ и Движение за права и свободи коалиция няма да вършим, каквото и да приказват някогашните ни съдружни сътрудници. Иронията е, че в случай че се стигне до сформиране на държавно управление, в което ние би трябвало да участваме, би трябвало бъдем съдружни сътрудници с тях - те не си мерят приказките, само че подобен е животът ", сподели още Тошко Йорданов от " ИТН ".

Вижте още в директното включване на Иво Никодимов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР