Централата на престъпните групировки за издаване на фалшиви зелени сертификати

...
Централата на престъпните групировки за издаване на фалшиви зелени сертификати
Коментари Харесай

Гръцка медия: Фалшивите сертификати се бълват от Сандански

Централата на незаконните групировки за издаване на подправени зелени документи за Гърция е в Сандански. Това твърди гръцкото издание " Катимерини " като се базира на данни на гръцката полиция.Темата за нередовни зелени документи от България стана централна  в южната ни съседка след следствие на гръцката социална телевизия тази седмица. Един от гръцките участници в схемата, поискал анонимност, споделя пред медията, че гърците заплащат по триста евро за документ в България без да им се сложи ваксина, оповестява БНР.

Според предварителната информация на гръцките управляващи незаконните групировки се възползвали от пробойни в здравната система на България, а централата на цялата активност била в Сандански. Източници на " Катимерини " настояват, че в незаконната скица са забъркани и гранични чиновници както от Кулата, по този начин и от Промахон.

Изданието написа още, че през септември прокуратурата в Солун е упълномощила на полицията да направи следствие на информациите за сходни документи от България. От полицията обаче са прекратили следствието заради компликации в реализирането му.

Неназован почитан полицейски чиновник декларира пред изданието, че гръцките служби за сигурност са се обърнали към сътрудниците си от България и от Северна Македония, само че от двете страни не е имало реакция.

Продължава инспекцията, обвързвана със зелените документи, издадени на работещи в болница в Солун, ревизират се и съмнителните случаи на чиновници на болничното заведение в Кавала, прведставили документ от България, отбелязва " Катимерини ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР