Центърът за временно настаняване на бездомни в Бургас ще посрещне

...
Центърът за временно настаняване на бездомни в Бургас ще посрещне
Коментари Харесай

Кметът на Бургас по традиция ще раздаде подаръци на бездомни в новогодишната нощ

Центърът за краткотрайно настаняване на бездомни в Бургас ще посрещне Новата 2020 година с празнично празненство. За хората без дом и близки са се погрижили от общественото заведение. За тях ще има празнична софра, дарове и забавление.
Всичките 30 места, които съставляват потенциала на центъра, са заети. Приютът обаче е подготвен да одобри и още нуждаещи се по време на празниците. Настаняването се прави по одобрена процедура с решение на Дирекция " Социално подкрепяне ", припомнят от общината.
Община Бургас е осигурила празнична софра, на която ще участват всички обичайни ястия, които се подготвят за посрещането на Нова година. Неизменна част от тях е баницата с шансове. Празничната вечеря е още един метод да се покаже положителното отношение на обществото към хората които са изгубили покрив и семейство.
Кметът на Бургас Димитър Николов ще бъде посетител в Центъра за настаняване на бездомни в новогодишната нощ. По традиция, в първите часове от новата година, той посещава хората от приюта, с цел да им даде дарове и пожелае здраве и наслада.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР