Центърът за продължаващо обучение към Русенски университет Ангел Кънчев“ в

...
Центърът за продължаващо обучение към Русенски университет Ангел Кънчев“ в
Коментари Харесай

ЦПО към Русенския университет и Сдружение „Българо-Румънски трансграничен институт по медиация“ с успешно приключен проект

Центърът за продължаващо образование към Русенски университет „ Ангел Кънчев “ в партньорство с русенското Сдружение „ Българо-Румънски трансграничен институт по медиация “ (БРТИМ) сполучливо завършиха взаимната активност по план BG05M2OP001-3.017-0005 " Мултикултурната класна стая – мотивация, подготовка и триумф ". Основната цел на плана беше да увеличи професионалните компетентности на учителите, шефовете и другите педагогичен експерти за работа в мултикултурна среда.

Близо 300 учители от 13 просветителни институции от областите Русе, Търговище и Силистра бяха част от огромният план. В продължение на съвсем три години учители от 4 детски градини и 9 учебни заведения участваха в серия от образования с отсъждане на квалификационни заеми, където получиха забележителна поддръжка за повишение на своите професионални пълномощия. Част от образованията се организираха изнесено, което даде опция на учители и лектори да съчетаят потребното с приятното.

Проф. доктор Пламен Даскалов, началник на Центъра за продължаващо образование и Ивайло Иванов, началник на плана и шеф на Сдружение БРТИМ декларирахаобщата воля на двете организации за нови партньорства и начинания.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР