Центърът за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство

...
Центърът за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство
Коментари Харесай

Електронна платформа за земеделие ще улесни търговията с Китай

Центърът за поощряване на съдействието в региона на селското стопанство сред Китай и страните от Централна и Източна Европа (ЦНСССКЦИЕ) открива електронна платформа на 1 януари 2019 година. Тя ще подкрепи привличането на вложения в селското стопанство и търговията с земеделски артикули, заяви "Български фермер ".

Според Васил Гелев, изпълнителен шеф на ЦНСССКЦИЕ логистичният център за електронна търговия, както и павилионът за селскостопански и други артикули в Китай, ще построяват логистични и дистрибуторски канали за продажба на артикули на китайски консуматори.

Ще оказват помощ и за построяването на разплащателни сметки за електронна търговия.

Платформата ще направи допустимо популяризирането на продуктите и от страните от Централна и Източна Европа, които могат да намерят добър банкет на китайския пазар и назад. Тя ще даде късмет и за основаването на взаимни предприятия и ще поддържа осъществяването на разнообразни двустранни и многостранни планове.

Платформата още дава опция на производителите от ЦИЕ да изложат своите артикули в непрекъснатата експозиционна зала на ЦНСССКЦИЕ в Нинбо, Китай.

Чрез даване на образци те ще могат да ги осъществят на китайския пазар чрез електронната търговия, която ще сътвори действителни търговски канали в източната страна.

В платформата "16+1 " всеки аграрни производител ще може да показа своето стопанство, като тази информация ще доближи освен до китайските компании, само че и до крайния консуматор. При съществуване на електронен магазин може да бъде направена отпратка към него, само че това не е наложително изискване.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР