Центърът на Филаделфия Ийгълс Джейсън Келс обяви пенсионирането си в

...
Центърът на Филаделфия Ийгълс Джейсън Келс обяви пенсионирането си в
Коментари Харесай

Възлюбеният център на Ийгълс Джейсън Келс се пенсионира след 13 сезона

Центърът на Филаделфия Ийгълс Джейсън Келс разгласи пенсионирането си в понеделник след 13-годишна кариера в НФЛ, по време на която се утвърди като един от най-хубавите на позицията си и се хареса на фенбазата на тима.

Kelce, по-големият брат на тайт енда на Kansas City Chiefs Travis Kelce, завоюва Super Bowl през февруари 2018 година, завоюва седем селекции за Pro Bowl и беше разгласен за All Pro в първия тим шест пъти в Кариера в NFL, прекарана напълно с Eagles.

„ Бях новобранец през цялата си кариера и – имам поради това, когато го споделям – желае ми се към момента да съм. Малко неща ми доставяха повече наслада от доказването някой не е наред ", сподели прочувствен Kelce, 36, по време на конференцията си за пенсиониране, в която Травис беше измежду присъстващите.

" Майка ми споделяше на хората и към момента споделя до ден сегашен, „ Ако желаете Джейсън да направи нещо, всичко, което би трябвало да извършите, е да му кажете, че не може, и това беше правилно по доста способи, в сравнение с желая да призная....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР