Център за обучение на персонала в Русе откри фирмата за

...
Център за обучение на персонала в Русе откри фирмата за
Коментари Харесай

Нов център за обучение на персонала към Бадер отвори врати в Русе

Център за образование на личния състав в Русе откри компанията за произвеждане на интериорно обзавеждане на коли "Бадер България Мениджмънт " ЕООД, оповестиха от общинската администрация. Така се слага началото на една дълготрайна инвестиция с вероятност за откриване на 500 нови работни места в крайдунавския град.

Високо качество на продукцията, екологично произвеждане, стабилно развиване, използване на новаторски технологии и приципи, дълготрайно партньорство с клиенти и снабдители - тези аспекти от активността на компанията дефинира като основни за развиването на "Бадер " шефът й Сава Чорбаджиев. Компанията е скъп вложител в нашия град, който предлага отлични условия за вложения, и е поръчител за устойчива и бързоразвиваща се стопанска система, означи пък кмитът Пламен Стоилов, който взе участие при откриването на професионалния център.

Със своята съвсем 150-годишна история, повече 12 000 чиновници и 15 завода в целия свят, се чака "Бадер " да бъде в Русе благонадежден шеф и сътрудник. "С откриването на този център за образование ще подпомогнем развиването и усъвършенстването на нашите чиновници ", означиха от управлението на компанията.

"Бадер " е одобрена марка за качество, един от най-старите и авторитетни производители на авто интериор в света. Немската компания има интернационална известност и реализира активността си на петте континента, като работи за някои от най-хубавите автомобилни производители. "Бадер " възнамерява за първи път инвестиция в България и избра Русе за център на разширението си към Югоизточна Европа. До края на 2019 година ще обособи фабрика за кожени тапицерии за автомобилни седалки, която ще прави произвеждане без замърсяване и нездравословни излъчвания.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР