Ценителите на добрия хумор и забава определено имат повод за

...
Ценителите на добрия хумор и забава определено имат повод за
Коментари Харесай

Романтичната комедия „Телефонна любов“ на „най-смешния драматург на всички времена“ гостува на бургаска сцена

Ценителите на положителния комизъм и веселба несъмнено имат мотив за празник.

Постановката „ Телефонна обич “ на „ най-смешния драматург на всички времена “ Нийл Саймън гостува в Бургас на 24 януари (вторник) в Културен дом НХК. Пиесата е под режисурата на Ивайло Христов, който е виновен и за акомодацията ѝ за родната сцена. В функциите публиката ще види Искра Радева, Георги Кадурин, Теодор Елмазов, Мариана Миланова. Обещава доста положително въодушевление и смях, навързани към пресен сюжет и припомня, че всеки ден е празник, стига човек самичък да го трансформира в подобен, а телефонната обич – си е напълно допустима, при избрани условия, несъмнено.

Автор на над 40 пиеси за огромната сцена на Бродуей, уважаван и почитан в театралните и кино среди, написал редица сполучливи сюжети за киноленти, Нийл Саймън не инцидентно е апетитен за същински занаятчия на положителната комедия. На церемонията по награждаването му с премията за комизъм „ Марк Твен “ в Ню Йорк, Робърт Редфорд споделя за него: „ Той е най-успешният драматург след Шекспир. Единствената разлика сред тях е, че Нийл Саймън е по-продуктивен и продължава да написа. ” Огромно самопризнание за един огромен гений, до който Бургас е поканен да се допре.

„ Дали една обич може да се разгори по телефона, дали човек може да изживее същинската обич два пъти в живота си? Дали ще повярва, че още веднъж я е срещнал? Дали непрекъснато ще я съпоставя с първата? Ще успее ли да се отърси от спомените и още веднъж да бъде благополучен? Все въпроси, отговорите на които ще намерите в нашия театър. Очакваме ви! “ – кани Искра Радева публиката на спектакъл. Завесата ще се вдигне на 24 януари от 19 часа в НХК. Организатори на гостуването са Театър „ Искри и сезони ” и Културна организация „ Арт ателие. ”

Билети можете да намерите на касата на Културен дом НХК.

За повече информация и резервации: 0894 898 098 Маруся Русева, Арт Ателие.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР