Цените за лeтния сезон ще нараснат със 7-11%, прогнозира директорът

...
Цените за лeтния сезон ще нараснат със 7-11%, прогнозира директорът
Коментари Харесай

Ръст на цените с около 10% за летния сезон у нас

Цените за лeтния сезон ще набъбнат със 7-11%, предвижда шефът на Институт за оценки и разбори в туризма Румен Драганов пред бТВ. Според него няма по какъв начин да има спад, поради повишаването на бензина,  горивата, енергоносителите, както и нарастване на заплатите на личния състав.

Драганов посъветва да се замислим за ранно записване, където цената ще е с 30% по-ниска, а най-високата ще е на рецепция в сезона. Най-много туристи към този момент са се записали за нашето Черноморие от Германия и Русия. Драганов изясни, че това е предварителна статистика за сезона, тъй като просто в някои страни туристите са по-организирани по отношение на почивката си, само че ще има изменение. 

Изключително занижени равнища на брой туристи сочат анализаторите за този летен сезон. Според Драганов, това обаче не може да се каже в този момент, тъй като интервалът е динамичен и има изкуствено закъснение за да се привлекат клиенти. Експертът счита, че точно " разводът " на Англия с Европейски Съюз може да докара туристи от Англия у нас, тъй като сме нискобюджетна дестинация.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР