Цените в СПА комплекс край Самоков предлага “специални” оферти, които

...
Цените в СПА комплекс край Самоков предлага “специални” оферти, които
Коментари Харесай

С оферта от 15 бона за Нова година СПА комплекс край Самоков изби рибата

Цените в СПА комплекс край Самоков предлага “специални” предложения, които се качват двойно сред коледните и новогодишни празници. Само за един ден цените скачат от 8 500 до 15 500 лева

Както доста други хотели и комплекси, и този СПА комплекс прави всичко по силите си да притегли оптимално повече гости. Луксозният хотел се намира наоколо до Самоков, Софийска област, написа Нова Варна.

В предлаганите предложения усещане вършат както високите цени, по този начин и фрапантната разлика сред ценоразписа за коледните и този за новогодишните празници.

В последните години наклонността да се подвигат цените за специфични случаи се задълбочава. Но тази “оферта” в действителност е впечатлителна – 15 500 лева за 5 нощувки, в която даже не е включена новогодишната вечеря. Луксозната вила може да приюти до 8 индивида, се споделя в предлагането.





Само ден преди този момент, същата услуга с сантиментално име “Коледна приказка” е можело да се употребява за “скромните” 8 500 лева

За съпоставяне – против по-малко от 2 000 лева може да празнувате Нова година в Дубай, като останете за 6 нощувки и летите с добра авиолиния от София до Дубай и назад.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР