Цените нарастват като великденски козунак - бухват - каза лидерът

...
Цените нарастват като великденски козунак - бухват - каза лидерът
Коментари Харесай

Цените бухват като великденски козунак

" Цените нарастват като великденски козунак - бухват " - сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. От ГЕРБ сигнализираха, че държавното управление на Кирил Петков и ръководещото болшинство не подхващат никакви дейности за растящите цени.

Георг Георгиев иронично вметна, че след инспекциите на цените на съществени артикули в питателните магазини у нас, младежите от партията може да ревизират и какви са цените в сладкарницата на премиерската брачна половинка. Но Борисов се намеси и спря Георгиев: “Оставете персоналните неща. На нас не ни отива. Можеш да употребиш израза, че цените нарастват като великденски козунак - бухват, бухват!”.

“3-4 дни украинският външен министър е в България. Депутатите се занимаха с всичко друго, само че не и с важното”, сподели Борисов. “Какво не схванаха още, какво имат още Христо Иванов и Атанас Атанасов да гледат? Защо се унижавате, нямате ли правила?”, попита Борисов водачите на Демократична България, поради отхвърли на кабинета да заеме европейска позиция за Украйна. “Нинова е доста по-голям мъж - един път споделила позицията си и “точка” ", добави още Борисов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР