Цените на златото достигнаха рекордно високо ниво в началото на

...
Цените на златото достигнаха рекордно високо ниво в началото на
Коментари Харесай

Цените на златото са високи. Ето три хода, които инвеститорите могат да предприемат сега.

Цените на златото доближиха рекордно високо равнище при започване на март и благородният метал проби още веднъж тази ценова точка по-късно през месеца. Но в случай че вложителите смятаха, че през април ще има изстудяване, първият ден от месеца потвърди противоположното, защото златото удари още един връх, продавайки се за $2259,29 за унция.

Това повишаване не беше непредсказуемо, защото вложителите търсеха хеджиране против инфлацията и благонадежден диверсификатор на портфейла, извърнат към благородния метал през последните години. Инвестирането в злато доближи 11-годишен връх предишния септември и от този момент цената на златото се увеличи най-вече. На този декор тогава вложителите би трябвало да обмислят предприемането на някои интелигентни ходове, с цел да извлекат максимума от този неповторим актив. По-долу ще разбием три хода, които вложителите могат да създадат в този момент при високи цени на златото.

Започнете, като проучите вариантите си за вложение в злато онлайн, с цел да научите повече за тази неповторима допустимо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР