Цените летят нагоре и се питам няма ли да дойде

...
Цените летят нагоре и се питам няма ли да дойде
Коментари Харесай

Румен Христов: Цените летят нагоре и се питам няма ли да дойде Виденовата зима

Цените летят нагоре и се запитвам няма ли да пристигна Виденовата зима. Това разяснява в декларация от името на ГЕРБ-СДС Румен Христов.

„ Не видяхме капацитет държавното управление да се оправи с рецесията и това е апел към държавното управление да излезе от еуфорията на успеха на изборите и да се захване с същинските проблеми на България “, разяснява той.

„ Надявам се да не се неуспехите, само че това зависи единствено от вас “, обърна се той към болшинството.

Христов напомни, че на 10 януари 1997г.  жителите обсадиха Народното събрание, с цел да не позволен ново алено държавно управление по-късно на Жан Виденов, съобщи през днешния ден.бг.

„ Резултатите от това ръководство бяха тотална икономическа злополука и това докара до най- огромните митинги в новата ни история, национална стачка и блокиране на страната “, напомни той.

По думите му тогава България е била изправена пред революция, президентът Петър Стоянов отхвърли да се сформира ново държавно управление на Българска социалистическа партия.

„ След това на предварителните избори Съюз на демократичните сили завоюва цялостно болшинство и изведе страна от рецесията. В идващите години десните държавни управления работиха за евроатлантичеката интеграция. След четвърт век сега  цените още веднъж летят нагоре и се питаме дали държавното управление на смяната няма да ни докара до този провал, който беше при Жан Виденов “, сподели още Христов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР