Цената на билетите за представленията на открито, които Сатиричният театър

...
Цената на билетите за представленията на открито, които Сатиричният театър
Коментари Харесай

Калин Сърменов: Билетите ще са 10-15 лева

Цената на билетите за представленията навън, които Сатиричният спектакъл би трябвало да започва на 10 юни в двора на столичното Шесто учебно заведение, ще бъде сред 10 и 15 лв.. „ До преди рецесията ние бяхме с едни от най-скъпите билети в България, само че това няма по какъв начин да продължава. Припомням, че страната крепи, а не субсидира културата, по тази причина ще има доста промени “, разяснява шефът на комиците в „ Събуди се “. Той е подготвен с концепцията и схемите, даже към този момент ги е разискал с целия квартал, в който се намира и Министерство на вътрешните работи. Пред преносимата сцена ще се събират 120-130 фенове – това е броят, който по правилник покрива 30-те % претовареност. „ Без риск няма да стане. Но ние не сме задоволително нападателни и шумни – примерно като ресторантьорите. Просто крясъците и културата са несъвместими “, показа известният артист. Той към този момент е събирал сътрудниците си в театъра – за първи път онлайн след два месеца и половина. Вълнението е било голямо, желанието за работа – още повече.    

Сърменов се надява, че откакто фитнесите и моловете отвориха, през есента театрите ще одобряват феновете и в закрити пространства.

Той разяснява и дали българинът е изгубил желанието си да посещава спектакли около пандемията. „ Театрите бяха цялостни. Ние преминахме през тежки интервали в годините. Когато хората са спокойни за развиването на нещата, които се случват на прочувствено и професионално равнище в всекидневието им, тогава към този момент имат отношение към културата ”, добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР