Целувката, която си позволи да залепи на устата на Веси

...
Целувката, която си позволи да залепи на устата на Веси
Коментари Харесай

Емрах Стораро се усуква и около Натали Трифонова

Целувката, която си разреши да залепи на устата на Веси по време на тангото е втория скандал, който се разигра по време на дансинга. Емрах Стораро си разреши да прекрачи прага на приличието, че чак изкара  партньорката си от нерви.

Такова гаменско поведение на друго място би било глобено незабавно и синчето на фолк артиста би изхвърчало на момента, само че нали сме в България очевидно подобен съкровен контакт е разрешен.

Тука му се размина единствено с леко напляскване от журито  с  коментар, че е отровен.Емо укрепи спекулациите, че има увлечение към Веси. С което ускори интригата, че двамата са повече от сътрудници. Факт, който бе опроверган от Веселина, която показа, че може и да се зародят някакви пристрастености сред танцьорите, само че е разрешено да се показват единствено, посредством танца.

След като получи нежеланата милувка и целувка от младия фолкаджиия професионалната танцьорка очевидно бе гневна на половинката си в тангото. Едва тогава Емо се усети, че е направил груба дивотия, а дебелашката констатация на Краси Радков, който назова двойката младоженци нагнети в допълнение напрежението сред тях.

Унизената Веселина стартира да страни от колегата си и да го пренебрегва за поради непрофесионалното му държание.  А той, останал самичък без партньорка незабавно се присламчи към най-голямата красавица във формата Натали Трифонова. Като се появи като същински навлек и се снима с русата хала и нейния  сътрудник. Стораро-младши за прощален път потвърди какъв е коцкар и, че няма какво да го спре, тъй като му е слаб ангела. Така попари мераците на татко с, че в миналото ще се укроти и ще спре да задиря всяка фуста, появила му се пред очите.

Автор:vihrogon.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР