Целувката, която Кубрат Пулев лепна на репортерка след победата си

...
Целувката, която Кубрат Пулев лепна на репортерка след победата си
Коментари Харесай

Шефовете на Джени Суши: Заради насилието й ще заведем дело срещу Пулев

Целувката, която Кубрат Пулев лепна на кореспондентка след успеха си над Богдан Дину, може да му коства скъпо. Не единствено поради острите реакции в обществените мрежи, а поради действителната опасност от правни последици.
Джени Суши - известна още като Кралицата на голото суши, сътрудничи на изданието " Вегас Спортс Дейли ".

" На 23 март 2019 година, след мача сред Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници - Джени Суши - стана жертва на нежелана, непредвидена и насилствена целувка от Пулев, до момента в който се опитваше да организира изявление с него.

Работим непрекъснато с Джени Суши и мениджърския екип на Пулев за по-нататъшно следствие и предприемане на подобаващи стъпки/действия по-късно злощастно събитие.

Държим да изясним, че " Вегас Спортс Дейли " слага сигурността и положителното положение на нашите сътрудници над всевъзможни рейтинги, кликвания и доходи. Също по този начин сме горди от обстоятелството, че предоставяме платформа на нашите публицисти, които споделят същата обич към спорта и качественото наличие.

Това, което се случи на госпожа Суши, е изцяло безпричинно и ние споделяме нейния потрес, болежка и отвращение. " Вегас Спортс Дейли " се гордее с това, че е платформа, която пази и прави оценка дамите и техния принос към компанията и самата спортна промишленост. Искаме да бъдем ясни, че дамите би трябвало да се усещат сигурни и спокойни, с цел да извършват своите отговорности - без злоупотреби и тормоз на работното място.

Г-жа Суши е скъп член на екипа и не утвърждаваме нарушаването на персоналното пространство на нашите чиновници по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад госпожа Суши, до момента в който се опитваме да разгадаем този въпрос. Ще оповестим спомагателни елементи, когато ги разкрием ", цитира bTV.

Ето какво написа Кобрата във Facebook за целувката си:

" Всъщност Джени е моя другарка и след изявлението бях толкоз вдъхновен, че я целунах. По-късно същата вечер тя се причисли към мен и приятелите ми на купона след мача. След целувката и двамата се засмяхме и си благодарихме взаимно. Наистина няма нищо повече в тази история ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР