Целта на вота на недоверие не е да мине. Ако

...
Целта на вота на недоверие не е да мине. Ако
Коментари Харесай

Антон Кутев: Целта на вота на недоверие не е да мине, а да се спре безхаберието в МВР

„ Целта на вота на съмнение не е да мине. Ако мине, това би било добре за страната. Въпросът е да спрем това безхаберие в министерството на вътрешните работи ”, съобщи в предаването ”Тази заран ” Антон Кутев от Българска социалистическа партия.
По-късно през днешния ден левицата би трябвало да внесе втори избор на съмнение против държавното управление на Бойко Борисов. Този път тематиката му е неуспех в системата на „ Сигурността”. Българска социалистическа партия предлага депутатите да останат без лятна почивка през август, до момента в който не решат проблемите, които заливат обществото през последните седмици.

По думите на Кутев най-сериозни са проблемите във връзка с вътрешния ред, само че има дефекти и в министерството на защитата, както и във връзка с финансовата сигурност.

„ Аз персонално имам 15 въпроса към министъра на вътрешните работи, а той дава отговор, че съгласно него всичко е наред и системата си работи”, сподели още Антон Кутев.

„ Аз съм уверен, че цялата машина на страната ще се насочи против майките на деца с увреждания. Те би трябвало да бъдат защитени”, сподели Кутев.

Относно абсурда със скъпия билет на зам. – министъра на труда и обществената политика, Росица Димитрова, той сподели, че персонално е повдигнал въпроса в Народно събрание дали България ще бъде показана на Конференцията на страните по Конвенцията за правата на хората с увреждания в Ню Йорк.

Кутев изясни, че тази спогодба не е утвърдена в България, а и българската делегация е била без ясна идея за своето присъединяване и не е защитила интереса на страната ни и хората с увреждания у нас.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР