Целта на правителството е да даде шанс на всяко едно

...
Целта на правителството е да даде шанс на всяко едно
Коментари Харесай

Цветанов и Стойнев се караха за провалите в енергетиката

Целта на държавното управление е да даде късмет на всяко едно дете за обучение и развиване. Това сподели в предаването ”Панорама ” по Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.
" Заделят се пари за санирани на учебните заведения, за поправки на физкултурните салони. Целта ни е да върнем близо 200 000 деца в просветителната система. Всяка година ще се заделят по 330 млн. лв. за образованието на децата”, посочи той.

Цветанов не можа да даде детайлности до каква степен е стигнало следствието по отвличането на Адриан Златков. Той за следващ път пред медии съобщи: Убеден съм, че управлението на Министерство на вътрешните работи и страната поставят всички старания, с цел да бъде разкрита последната група за отвличания. Не виждам нищо укоримо в това, че министър председателят Бойко Борисов се е срещнал и е поговорил с бащата на отвлечения Адриан ", счита Цветанов.

Цветанов влезе в спор с Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия на тематика енергетика.

„ Вие провалихте всички енергийни проекти”, насочи рецензия той към представителя на столетницата. - Нека да напомним по какъв начин беше с „ Южен поток”? В Москва казвахте едно, тук –друго”.

„ Вие спряхте с вашето чуждопоклоничество с всички енергийни планове. Явно задачата ви е да внасяме ток”, отвърна му Стойнев.

Двамата спориха и за антикорупционния орган.

С какво изборът на началник на Българска национална телевизия, на КФН, на Сметната палата е по-различен от избора на началник от президента на антикорупциония орган. И тези ли институции би трябвало да се избират от президента?, попита Цветанов.

„ Хайде да не стигаме до там”, отговори Стойнев.

Цветанов продължи да задава въпроси във връзка с новата институция. Вместо да отговори, социалистът съобщи: „ Вашата агресивност издава страх”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР