Целта на ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) е създаването

...
Целта на ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) е създаването
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Целта на ПП МИР е създаването на истинска средна класа в България |

Целта на Политическа партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) е основаването на същинска междинна класа в България посредством въвеждането на социално-пазарното стопанство. Това съобщи ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев в публицистичното предаване " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" Чрез социално-пазарното стопанство ще се сътвори същинската междинната класа в България и над 80% от българските жители ще имат такива приходи. Това е немският модел, който дава опция за осъществяване на икономическо и индустриално развиване, само че и обществена независимост на всеки един обособен човек. Този модел изведе Германия от тежката рецесия след Втората международна война и я трансформира в стопански колос в Европа и света ", съобщи Симеон Славчев.

Той сподели, че Политическа партия МИР дава решение на това по какъв начин България да излезе от икономическата, финансовата, обществената, моралната, а включително и духовната рецесия.

" Този модел от една страна съчетава свободата на пазарите и бизнеса, а въпреки това справедливото систематизиране на налозите, които идват от бизнеса в следните сфери - обучение, опазване на здравето и сигурност. Моделът е неповторим, защото дава цялостната независимост на бизнеса с цялостната поддръжка на страната и дава страхотни стопански индикатори ", съобщи ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.

" Целта на социално-пазарното стопанство е цялостна претовареност на труда и на капитала. Всички печелят - както служащият, по този начин и работодателят ”, съобщи още ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.

Той посочи, че социално-пазарното стопанство е използвано в общества, които се намират в рецесии, каквото е българското. " Няма за какво да откриваме топлата вода. Немският модел работи освен в Германия, само че и в доста други страни като Австрия, Естония и Швейцария ", съобщи още ръководителят на Политическа партия МИР.

Той сподели, че националният интерес за Политическа партия МИР е добруването на българския народ посредством потреблението на пазарите на изток и присъединението на България към Евразийското икономическо пространство, което не е политически съюз и не пречи на участието ни в Европейския съюз.

Симеон Славчев прикани да се вкара по-прозрачна процедура за публичните поръчки и нова система за надзор и санкциониране на компаниите, извършващи некачествено строителство и поправки.

" Политическа партия МИР си слага две съществени цели - да спре подмяната и да направи същинската смяна в България. Някои от партиите на митинга се показват като част от смяната, само че те в действителност са част от статуквото. Те са били част от ръководството дружно с Бойко Борисов и като че ли хората не помнят това. Не съдете за политиците по думите, а по делата им ", съобщи още Симеон Славчев.

Той прикани жителите дружно да създадат смяната в България и да поддържат Политическа партия МИР с номер 9 на парламентарните избори.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР