Целта на ПП-ДБ е да обединят“, т.е. да разбият сегашния

...
Целта на ПП-ДБ е да обединят“, т.е. да разбият сегашния
Коментари Харесай

Депутат на Костадинов за Кирчовците: Срамно е това, което правят! Искат да сложат послушни директори

„ Целта на ПП-ДБ е да „ обединят “, т.е. да разбият настоящия служби, да отстранен досегашните шефове и да сложат послушни техни, с цел да изпълнят проекта си “. Така депутатът от „ Възраждане “ Цончо Ганев разяснява в парламентарните коридори проектите на ръководещото болшинство за промени в службите за сигурност. Ние постоянно сме споделили, че нито в този момент е момента, нито това е метода, нито това държавно управление има легитимността да го прави, добави още той.
Първо пред „ 24 часа “ Атанас Атанасов от ПП-ДБ анонсира концепция за обединение на военното и цивилно разузнаване, това обаче очевидно не се поддържа от ГЕРБ и Движение за права и свободи, най-малко на този стадий. Заради оттеглената поддръжка генералът разгласи през вчерашния ден, че се отдръпва като ръководител на комисията за специфичните служби в Народно събрание.
„ Доста срамно е ПП-ДБ да споделят, че Атанас Атанасов се отдръпва, тъй като имал достолепие и изпълнявали поетите задължения във връзка с ГЕРБ. Те ръководят с ГЕРБ, първо, и второ – ръководител на комисията остава Бойко Рашков, още веднъж от ПП-ДБ. Лицемерието е реалност “, разгневи се Ганев. Според него всичко, което следим сега, е осъществяване на чутото в изтеклия запис на Политическа партия за преодоляване на службите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР