Целта на конкурса е облагородяване на градската среда чрез създаване

...
Целта на конкурса е облагородяване на градската среда чрез създаване
Коментари Харесай

Електрохолд организира графити конкурс „Енергията си ти“

Целта на състезанието е облагородяване на градската среда посредством основаване на стрийт арт и графити творби на изкуството върху уреди, благосъстоятелност на Електрохолд. Търсят се най-хубавите креативен планове за основаване на творба, въодушевена от мотото на Електрохолд „ Енергията си ти ”. Победителят ще осъществя концепцията си върху трафопост по време на фестивала.

Конкурсът е ориентиран към български художници и художествени колективи от цялата страна, работещи в областта на образното изкуство, стрийт арт и графити.

Всички претенденти могат да изпращат плановете си (скица и/или цифров дизайн в.png формат) до 5 май 2024 година (до 23:59 часа) на и-мейл:. Кандидатите би трябвало да изпратят също креативна идея (до 300 думи), линк към портфолиото си и да посочат и-мейл или телефон за контакт.

Повече информация за състезанието и изискванията за кандидатстване може да видите тук:

Инициативата е продължение на партньорството сред Sofia Graffiti Tour и Електрохолд, с което компанията показва модерно градско изкуство и подкрепя млади български актьори, работещи в областта на уличното изкуство. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР