Целият свят разбра, че българският главен прокурор е бил обект

...
Целият свят разбра, че българският главен прокурор е бил обект
Коментари Харесай

Зарков: Целият свят разбра, че българският главен прокурор е бил обект на покушение, сега гледа как реагира държавата

„ Целият свят разбра, че българският основен прокурор е бил обект на нападение, в този момент целият свят гледа по какъв начин реагира българската страна следователно “, разяснява пред бТВ служебният министър на правораздаването Крум Зарков. Колкото по-бързо добием изясненост, толкоз по-добре за всички, сподели той.

Зарков съобщи, че се е обадил на основния прокурор съвсем незабавно, откакто е схванал за случая, с цел да го попита по какъв начин е.

Не сме говорили обаче всъщност за самия гърмеж, защото това е работа на проверяващите органи, а Министерството на правораздаването не е подобен. Той изрази вяра допустимо най-бързо проверяващите да кажат ясно какво се е случило и кой е отговорен.

„ Това е доста значимо за България сега. Каква е била задачата – да убие, да сплаши, да направи нещо друго, да инсценира – всичките тези неща са версии, които би трябвало да бъдат изследвани “, разяснява министърът.

„ Седем дни по-късно знам по-малко, в сравнение с 7 минути след случая. Това, което се случва, е доста притеснително. Първо гърмежът, самичък по себе си, е нещо, което не може да бъде подминавано, само че по-късно фактът, че не добиваме повече информация, а като че ли реализираме по-голямо комплициране, е доста нездравословно както за атмосферата вътре в България, по този начин и за това по какъв начин изглеждаме на открито “, добави той.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР