Целите в черно, с подпухнали от плач очи, родителите на

...
Целите в черно, с подпухнали от плач очи, родителите на
Коментари Харесай

Почернените родители на убитото в Анево дете със смущаващи разкрития

Целите в черно, с подпухнали от рев очи, родителите на убитото дете недоумяват по какъв начин съдът може да освободи водача, умъртвил детето им

В другояче уютния им дом към този момент няма детски смях, единствено фотоси на 2-годишната Цветозара. Осиротели са и нейните обичани играчки, разкрива

Днес е било погребението на Цветозара. Красивото момиченце остана вечно на 2 годинки.

Цветозара беше брутално убита преди два дни от 72-годишен водач. Припомняме, че лекият автомобил „ Шкода “ връхлетя върху майката на Станимир, която носила на ръце внучката си. 53-годишната жена пресичала пътното платно, когато возилото връхлетяло върху нея. Детето се е търкаляло метри на пътя и е издъхнало, а бабата е с заплаха за живота. Мъртво е и домашното кученце на фамилията, което дамата водила на мотив.

Ивелина и Станимир сами са потърсили медията, откакто през днешния ден Окръжен съд Пловдив освободи от ареста водачът Данчо Денчев от Казанлък с мярка подписка. Мотивите на магистратите бяха, че той е възрастен, болен, няма заплаха да се укрие. На делото беше обявено, че пробата за опиати е дал позитивна проба за марихуана. Наложиха му възбрана да напуща страната.

„ Разочаровани сме извънредно от решението на съда, от медиите научих, че са го пуснали, по какъв начин по този начин е освободен, в случай, че има опиат. Има смъртен случай, има нанесена телесна щета на свекърва ми, ние не знаем дали тя ще оживее. Не възприемам по какъв начин съдът го освободи, мозъкът ми не го побира. Искаме индивидът, който ни аргументи този смут, да си получи заслуженото. Искаме да се гледа нова мярка и той да се върне в ареста. Настояваме да си понесе следствията и ние ще го гоним до дупка. Това няма да ни върне детето, само че той би трябвало да си получи заслуженото. Искаме да се гледа нова мярка, той да бъде арестуван, не може да е на независимост. Имаме терзания, че може да се укрие “, споделиха почернените родители.

„ На мястото на случая няма нито една пешеходна пътека, пътя скоро го ремонтираха, той е като скоростна права сега, само че пътят е необятен, няма дървета, няма нищо, което може да попречи на видимостта. Колата на този човек няма един метър спирачен път. Той изобщо не се е опитал да спре. Убиецът на детето е имал видимост. Той блъска свекърва ми в посока София, а тя пресича от другата страна, тя минава 4 или 5 метра, с цел да стигне той до нея, няма метод да не я е видял. Не съм схванала пред виновника да е имало друга кола, която да му е лишила видимостта. Зад него са карали служители на реда, които са виждали свекърва ми с детето, и са я виждали на 300 - 400 метра, а той по какъв начин не я е виждал “, възмущава се още Ивелина.

По мотив изказванията на отбраната на Денчев, че пробата за марихуаната в действителност е дал позитивен резултата поради медикаменти, които пие за сърце и кръвно и за разреждане на кръвта, фамилията декларира, че в случай че е по този начин, това също е закононарушение и този човек не би трябвало да сяда зад кормилото. Кръвните проби ще излязат до месец.

„ Това за нас е ликвидиране, желаеме този човек оптимално да лежи в пандиза и ще създадем всичко допустимо това да се случи “, споделя още Ивелина.

Днес фамилията се е свързало с адвокатска адвокатска фирма, на следващия ден ще подаде тъжба до прокуратурата с искане Данчо Денчев да се върне в ареста.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР