Целим се този отбор да играе приятен футбол, разбира се,

...
Целим се този отбор да играе приятен футбол, разбира се,
Коментари Харесай

Александър Тунчев: Арда ще се бори за място в първата шестица

Целим се този тим да играе прелестен футбол, несъмнено, и да побеждаваме. За мен, колкото и да звучи нескромно, да се опитаме да се преборим за място в първата шестица. Това сподели на конференция за началото на новия сезон старши треньорът на Арда - Александър Тунчев.

Той изрази удовлетворение от подготовката на кърджалийския отбор, като акцентира, че резултатите от досегашните контроли не са от кой знае какво значение.

" Важно е футболистите да схващат условията, които имам към тях ", изясни Тунчев и добави, че няма контузени състезатели след натоварванията по време на тренировките.

" Единствено Лъчезар Котев няма да вземе присъединяване в мача, тъй като изпитва леко неразположение. Всички други са на линия ", сподели старши треньорът на Арда 1924.

На въпрос дали е удовлетворен от новите попълнения Тунчев отговори: " Ако говорите за тези, които са от началото с нас - да. Ако питате за Палмарис (Жозе Едералдо Да Силва Жуниор), ще му би трябвало още малко време с цел да се аклиматизира, тъй като той е играл в шампионат, който се организира в Бразилия ".

По отношение на Ласана Н`Диае, Тунчев изрази вяра, че тази седмица нещата ще се завършват.

" Очакваме от ЦСКА Москва последни детайлности ", изясни той.

Към момента в тима на Арда не чакат нови футболисти, в случай че не притегли някой чартърен.

" Знаете шампионата стартира със седмица по-рано по отношение на предходни шампионати по този начин, че до някаква степен ще бъде малко по-екстремно ", съобщи Тунчев.

Той акцентира, че има неща, върху които работи с отбора и се надява все по-бързо да бъдат изчистени грешките, които позволяват.

" Колкото и да звучи като факсимиле - належащо е още време. Аз съм нов треньор, срещам се още с тях, с всеки един по настрана, с качествата, които имат, по този начин, че няма да бъде елементарно. Но момента работят съществено във всяка една подготовка и не мога да не съм удовлетворен като треньор ", добави Тунчев.

По отношение на стартовия състав той изясни, че ще бъде на конкурентен принцип.

" Който демонстрира през седмицата и се труди, че заслужава да играе. Разбира се, имам някаква изясненост вероятно кои могат да стартират, само че отново споделям - няма да има избрани хора, които във всеки един мач ще стартират. Всичко зависи съгласно момчетата, това което демонстрират по време на тренировки и несъмнено в мачовете ", изясни Тунчев.

Той изрази вяра, че по този метод ще се сътвори конкуренция в тима, която ще оказва помощ освен на тима, само че и на всеки един от състезателите, " тъй като без конкуренция се отпускаш ".

Отборът на Арда беше показан за новия сезон на " Арена Арда " преди контролата с Родопа (Смолян).
 Последната контрола на Арда в Боровец завъши със загуба от Витоша (Бистрица)
Последната контрола на Арда в Боровец завъши със загуба от Витоша (Бистрица)

Срещата се игра на ст. " Искър " в Самоков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР