Целенасочена лъжа е, че във Военно разузнаване прокуратурата извършва някакви

...
Целенасочена лъжа е, че във Военно разузнаване прокуратурата извършва някакви
Коментари Харесай

Освен за теч, разследват и финансови нарушения във Военна информация

Целенасочена неистина е, че във " Военно разузнаване " прокуратурата прави някакви дейности, свързани с оперативната активност на службата.

По този метод заместник-главният прокурор Иван Гешев отговори на въпрос дали има някакви резултати по отношение на следствието на прокуратурата във " Военно разузнаване ".

Към сегашния стадий привлечени към наказателна отговорност са двама души - някогашен и сегашен началник на работа " Военна информация ".

Тази неистина е обяснима и Гешев отхвърли да я разяснява. Разследването обаче е в две направления - приключване на класифицирана информация и финансови нарушавания за това по какъв начин се харчат бюджетните и извънбюджетните приходи в службата. Не стана ясно на каква стойност са постъпленията. Към сегашния миг няма обвинявания за финансови нарушавания.
 ДАНС проверява генерали за достъп до секрети на НАТО и Европейски Съюз
ДАНС проверява генерали за достъп до секрети на НАТО и Европейски Съюз

504 души са получили нерегламентиран достъп до Министерство на защитата

Гешев се надява след събирането на доказателствата да има обвинявания и в направлението на финансовите нарушавания за това по какъв начин се харчат бюджетните и извънбюджетните приходи в службата.

По тематиката за х акерската офанзива по отношение на осведомителната система на Национална агенция за приходите Иван Гешев увери, че се работи и службите към този момент разполагат и с детайлности.

Той увери и че медиите няма да бъдат държани в осведомително затъмнение.

Сезираната е прокуратурата и когато службите имат подготвеност за изказване пред медиите, то ще бъде направено, повтори още един път Гешев и отхвърли да разяснява повече този въпрос.

Иван Гешев отхвърли да разяснява и тематиката дали ще се кандидатира за основен прокурор .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР