Царско село се доближи до оставането си в елита с

...
Царско село се доближи до оставането си в елита с
Коментари Харесай

Царско село се нуждае от задължителна победа в Бистрица

Царско село се приближи до оставането си в елита с успеха над Етър във Велико Търново, а през днешния ден ще се опита да прибави нови 3 точки към актива си в мача против към този момент изпадналия Витоша (Бистрица). Двубоят е от 21:00 часа на стадиона на " тигрите ", които са в серия от 3 загуби без маркиран гол.

По-рано през сезона Витоша надделя " царете " с 3:2 и това е единствената победа на тима от старта на акцията. В ответния дуел Царско село завоюва с 1:0 с помощта на гол на Антонио Георгиев.

Ветеранът Емил Гъргоров няма да играе за Витоша. Той не тренира през седмицата и надали ще попадне в групата за дуела. Очаква се измежду 18-те да се завърнат Атанас Кабов и Четин Садула. В предни позиции за " тигрите " ще стартира Илия Димитров. Старши треньорът Асен Букарев се надява тимът му да играе разкрепостено и още веднъж да изненада " царете ".

Любослав Пенев няма да може да употребява санкции Реян Даскалов, а Антонио Георгиев продължава да лекува контузия. В средата на терена най-вероятно ще си партнират Симеон Мечев и Дилан Бахамбула. Георги Минчев и Мирослав Будинов ще са съществена опасност за вратата на Витоша.

Бистричани нямат нито един мач пез сезона, в който не са позволили гол. Царско село пък завоюва последните си две гостувания с по 1:0 и като цяло играе много успешно надалеч от вкъщи.
Мачът тази вечер ще бъде управителен от Петър Костадинов.

efbet Лига, втора осмица - група " А ":

ВИТОША (БИСТРИЦА) - ЦАРСКО СЕЛО

Вероятни сформира:

ВИТОША (4-2-3-1): Н. Кръстев; Дилчовски, В. Бонев, Зюмбулев, Б. Дяков; Амзин, Х. Иванов; З. Динев, Садула, Сила; И. Димитров
Старши треньор: А. Букарев
ЦАРСКО СЕЛО (4-2-3-1): Пласид; Гьонов, Фиораванти, Кавдански, Марков; Бахамбула, Мечев; Андерсон, Г. Минчев, В. Иванов; Будинов
Старши треньор: Л. Пенев

СЪДИЯ: Петър Костадинов
СТАДИОН: " Витоша "
НАЧАЛО: 21:00 часа

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! efbet Лига 28 кръг, петък 26 юни  Витоша (Бистрица) 21:00предстои  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР