Царско село и Ботев (Пловдив) завършиха при 2:2 в последен

...
Царско село и Ботев (Пловдив) завършиха при 2:2 в последен
Коментари Харесай

Ботев Пловдив успя да измъкне точка от Царско село

Царско село и Ботев (Пловдив) приключиха при 2:2 в финален дуел от 18-ия кръг на efbet лига. " Канарчетата " би трябвало да са удовлетворени, тъй като стигнаха до точка след пасив от 0:2, само че и би трябвало да съжаляват, защото удариха две греди.

Домакините имаха първа опция за гол в 15-ата минута, само че попадението на Бандаловски беше анулирано поради засада. Царско село въпреки всичко поведе по-малко от пет минути по-късно след добавка на Димитър Костадинов, засякъл отбита от Аргилашки топка (1:0).

До края на полувремето Шоколаров и Току пропуснаха, а при започване на втората част и Димитър Тонев пропиля чудесна опция.

Малко преди приключването на час игра Царсо село удари Ботев за повторно с попадение на Андерсон Кордейро (2:0). Минути по-късно Ботев удари гредата след удар на Кевин Янсон от директен свободен удар.

Четвърт час преди края Ботев върна интригата и възможностите си за освен това в мача с попадение на Атанас Илиев (2:1). " Канарчетата " можеха да стигнат до равенството в 82-ата минута, само че Виктор Генев удари гредата след удар с глава.

Минути преди края пък гол на Ботев беше анулиран поради засада на Мишел Еспиноса. Именно той донесе равенството в продължението на мача, откакто овладя топката и мигновено в насочи във вратата.

Успехът прати " червено-белите " на осма позиция, до момента в който Ботев е на две точки от последния и записа пета поредна загуба в шампионата и втора под управлението на новия треньор Азрудин Валентич, довел няколко свежи попълнения през зимата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР