Църквата иска възпитание на децата с любов, но шамарите са

...
Църквата иска възпитание на децата с любов, но шамарите са
Коментари Харесай

Църквата иска възпитание на децата с любов, но шамарите са право на родителите

Църквата желае образование на децата с обич, само че шамарите са право на родителите
Не сме за насилието никога. Това изясни митрополит Антоний, разяснявайки Стратегията за детето, като добави, че възпитанието би трябвало да се прави главно с обич, никога с свирепост.
По въпроса с " шамарите " , който разбуни духовете преди известно време поради изразена позиция на БПЦ, която беше обяснена със независима акция на сътрудника в културно-просветния отдел на църквата Десислава Панайотова, в този момент Антоний обаче в действителност сподели, че те са в правата на родителите . " Ако съседът чува всеки ден кавги в едно семейство, той би трябвало да потърси съответните органи, с цел да бъдат предотвратени по-страшни последствия”, посочи митрополитът.
Знаем, че по един или различен метод децата живеят по-изолирано и те могат да бъдат подвластни на избрани публични настройки, съобщи митрополит Антоний. Той беше безапелационен пред Българска национална телевизия, че в доста случаи престижът на учителя в България е деградиран и има наклонност на отменяне на престижи. Едно дете, което е овластено с N на брой права от тази тактика, може недобросъвестно да манипулира родителите си и те, натоварени от всекидневието, да отидат да се разправят с учителите без в действителност да имат причина, е тезата на митрополита.
Свещеникът сподели твърдо, че църквата е срещу практики от скандинавските страни, изключително що се касае образование на деца от еднополови двойки. Знаем, че фамилията е от мъж и жена, съобщи Антоний.
Визитата на папата
И Католическата черква доста добре знае, че не може да има обща работа с Православната черква, разяснява митрополитът горещата тематика по визитата на папата в България при започване на месец май. Ще има среща сред българския патриарх и папата, ще има и безмълвна молитва в " Александър Невски " – всичко друго са спекулации. Напрежение сред БПЦ и Католическата черква в България няма, акцентира Антоний.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР