Цър - пър, жълти зъби, с теб не говоря! Така

...
Цър - пър, жълти зъби, с теб не говоря! Така
Коментари Харесай

Момичетата в Ерганът в грозна схватка с обиди по адрес на личната хигиена на Виктория

Цър - пър, жълти зъби, с теб не приказвам! Така актрисата Теа се обърна към спертния управител Виктория. 

Аз съм ерудиран човек и няма по какъв начин да бъда наранена за това какъв брой забавен човек съм. Ако тя (Виктория) споделя, че си мисля, че съм забавна, не, аз не си мисля, че съм забавна, аз просто съм себе си и хората насреща ми го демонстрират, разяснява Тея.

Дошла през вчерашния ден от село с галошите, доскоро доила козата на баба си и през днешния ден към този момент елегантна дама ми била. Айде апелирам ти се! Елегантни дами били! Толкова са елегантни, че всичките са за една вечер, възмути се Виктория в спалнята. 

Тя не стопира от толкоз време да ни прави напатки, да пуска клюки по непознат адрес, ние ще я замеряме с нейните камъни, тъй като тя не стопира да наскърбява хората, коментира състезателката по плуване Габриела по адрес на Виктория. 

Тя се прави на девойка моралистка и образование, а прави грозни изявления към всяко момиче. Тя не е някакъв съдник. Тя не е съвършена. Че тя в случай че се огледа, най-вероятно огледалото ще се счупи. И не го прави постоянно. Защото хора с неприятна джука хигиена да приказват по мой адрес, не ме впечатлява. Първо да си обърне внимание на себе си, разяснява плувкинята. 

Това не е обикновено, хора, в действителност не е нолмално, разяснява през сълзи Виктория. 

Аз ли съм някаква наивна тъпачка, която има вяра, че хората могат да са положителни?, пита момичето, до момента в който плаче. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР