Трявна ще отличи борецът сред великденските яйца. Общината кани малки

...
Трявна ще отличи борецът сред великденските яйца. Общината кани малки
Коментари Харесай

В Трявна се борят за най-здраво червено яйце

Трявна ще отличи борецът измежду великденските яйца. Общината кани дребни и по-големи да се включат в тазгодишната конкуренция за най-здраво алено яйце на площада пред НЧ „ Пенчо Славейков 1871 “ 

В надпреварата могат да вземат участие деца и младежи до 18 години. Записването ще се състои на място от 14:00 ч. до 15:00 ч., като всеки участник носи великденското яйце, с което е решил да се бори. Първенецът ще бъде отличен от кмета на Община Трявна и ще грабне огромната премия – ваучер за спортни артикули на стойност 100 лева Предвидени са още грамоти и награди за класиралите се на второ и трето място.

Забавната конкуренция ще се организира редом с детския великденски празник, който са подготвили аниматорите от Държавен куклен спектакъл – Габрово особено за всички присъстващи.

Точно в 16 ч. стартира и огромният великденски концерт, проведен от Община Трявна и Тревненска духовна околия с присъединяване на деца от ДГ „ Светлина “ – Тряна, ДГ „ Калина “, Неделното учебно заведение към Тревнеска духовна околия, Детска вокална група „ Бърборани “ с началник Мая Рачева и Детска вокална група по национално пеене с началник Николина Кирилова към НЧ „ Пенчо Славейков 1871 “ – Трявна.

През цялото време на площада пред читалището ще се организира и благотворителен великденски базар с красиво украсени великденски яйца, сувенири, картички, направени с доста обич от децата на Неделното учебно заведение и представителите на Социалните услуги в общността и Сдружение „ Цветница “. Със събраните средства ще бъде подкрепена активността на Неделното учебно заведение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР